14 Nieminen Heikki

Olen 71-vuotias eläkkeellä oleva LVI-insinööri. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kolme lasta ja kolme lastenlasta, jotka asuvat eri puolilla etelä Suomea. Olen lapsuuteni, nuoruuteni ja koko työikäni asunut ruuhka Suomessa. Kesät olen viettänyt lapsuudesta asti Ruovedellä, suvun kesäpaikassa. Eläkkeelle jäätyämme, vuonna 2012 muutimme vakituisesti asumaan Ruovedelle.

Elämäntyöni, 37 vuotta olen toiminut rakentamisen parissa, suunnittelussa ja rakennuttamisessa. Olen toiminut myös seurakuntaneuvostossa ja käräjäoikeuden lautamiehenä (herastuomari 2009).

Ruovedellä olen mm. senioriliiton paikallisosaston hallituksessa, piirihallituksessa ja liittovaltuuston varajäsenenä. Seurakunnan toimintaan Ruovedellä olen toiminut aktiivisesti mm. messuavustajana.

 

Tärkein tavoitteeni on ikäihmisten hyvinvoinnin turvaaminen. Tähän päästään vain silloin kun kunta voi hyvin, väkiluku pysyy ennallaan tai ei ainakaan paljon pienene. Tämän vuoksi on tuettava kaikenlaista yrittämistä niin teollisuus-, maa- ja metsätalous-, palvelu-, liikenneyrityksiä. Liikenneasioista täytyy pitää huolta siten, että mahdollistetaan työmatkaliikenne ja palveluliikenne.

Ikäihmisten hyvinvoinnista täytyy pitää huolta!

Mekin luotamme toisiimme...