Korppoo Matti

Matti-Paavo

Olen 44-vuotias paljasjalkainen Ruovesiläinen. Minulla on 12- ja 15-vuotiaat pojat ja elän avoliitossa. Olen ollut yrittäjä käytännössä katsoen koko aikuisikäni, joten yrittäminen kaikessa muodossaan on minulle hyvin tuttua.

Harrastan mm. metsästystä ja metsänhoitoa.

Edellisissä kunnallisvaaleissa tulin valituksi kunnanvaltuustoon ja sitä kautta sain paikan mm. kunnanhallituksessa. Päättyvän valtuustokauden aikana on vaikeuksien kautta saatu kunnan taloutta parannettua raskaan ja jopa rikkovankin talouden tasapainotusohjeman opastuksella. Tämä ei tarkoita että nyt voitaisiin ottaa rennommin. Tilanne on erittäin herkkä ja vaatii jatkuvaa tarkkailua sekä nopeaa reagointia nyt ja tulevaisuudessa.

Kuntamme asukasmäärä vähenee ja tilanteeseen pitää saada muutos. Se onnistuu vain, jos meillä on tarjolla työpaikkoja. Työpaikkojen myötä on mahdollisuus saada lisää asukkaita kuntaamme. Päättyvän valtuustokauden yhtenä suurena saavutuksena on elinkeinoasiamiehen palkkaaminen jälleen kuntaamme. Nyt meillä on resursseja ja mahdollisuus panostaa kuntana elinkeinopuoleen ja toivottavasti työ alkaa tuottamaan tulosta.

Ruovedellä on paljon erilaista kulttuuria tarjolla. Tämä tuo meille huomattavasti näkyvyyttä sekä vierailijoita, varsinkin kesäisin. Asiaan on kiinnitettävä huomiota yhä enemmän ja myös yleisölle ja vierailijoille tarjottavien oheispalvelujen tarpeeseen ja tuottamiseen.

Lukion säilyminen Ruovedellä on erittäin tärkeä asia. Näin voimme tarjota jatkokoulutusta peruskoulusta päässeille omalla paikkakunnalla ja samalla saamme lukion myötä laadukkaita opettajia perusopetukseen. Oppimisen/koulutuksen tarve kasvaa koko ajan ja omasta kokemuksestani voin sanoa, että kannattaisi opiskella silloin kun koulutusta saa! Kantapään kautta myöhemmin opiskeltuna kaikki on niin paljon vaikeampaa...

Olen painottanut aikaisemminkin Ruoveden hyvää sijaintia. Matkustan paljon työni takia ja täältä on hyvät liikenneväylät lähes joka suuntaan. Tulevaisuudessa Tampere-Pirkkalan lentokentän läheisyys tulee toivottavasti vaikuttamaan Ruovedelle saakka, niin matkailun, kuin elinkeinoelämän virkistäjänä.

 

Muistakaa äänestää!

T. Matti K. numero 9.

Yhteyden minuun saa puhelimella 050 5287888 ja spostilla  matti.korppoo@loija.fi